Wij begeleiden leerlingen bij het behalen van het vereiste theorie-examen voor de diverse categorieën rijbewijzen. Dat doen we 1 x per maand groepsgewijs in ons theorielokaal met gebruikmaking van professionele hulpmiddelen, waarbij alle relevante onderwerpen uitgebreid aan de orde komen. Er is voldoende ruimte om op individuele inbreng te reageren.

Er zijn maximaal 8 cursisten per training. Door middel van de eigen smartphones wordt via de interne router verbinding gemaakt met de Master Viewer, waardoor op deze wijze vragen en antwoorden met elkaar verbonden worden en resultaten per deelnemer kunnen worden beoordeeld en besproken. Ook van elkaar wordt op deze wijze veel geleerd, er is altijd veel interactie onder de deelnemers.

Vereist is natuurlijk zelfstudie, oefenen, tests maken, waardoor knelpunten duidelijk worden en juist die knelpunten kunnen dan worden aangepakt!

Ééndagscursus

De cursus is een ééndagscursus, vindt op zaterdagen plaats, start is om 10:00 uur, einde  17:00 uur. Tussendoor is er natuurlijk ruimte om te pauzeren, een prima lunch wordt verzorgd. Wel is het zaak om zelf zo kort mogelijk na de cursus zelf het theorie-examen te plannen bij het CBR.

 

  • dagen
  • 100 euro voor eigen leerlingen ...
  • ... anders 130 euro
100

Schrijf je in voor de theoriecursus

Datum

Uw gegevens

Informatie m.b.t. inschrijving

Met verzending van dit formulier levert u informatie aan, waarna met u contact word opgenomen voor een reservering. Pas dan is uw reservering definitief.

email phone whatsapp