De autorijlessen bij RoAD

Wij noemen ons een verkeersschool en geen rijschool, omdat wij meer doen dan alleen opleiden tot het rijbewijs, wij verzorgen ook begeleiding op de weg naar het theorie-examen, wij zorgen ervoor dat u een veilige verkeersdeelnemer wordt, o.a. door ook aandacht te besteden aan omstandigheden die andere rijscholen laten liggen, zoals het maken van een noodstop, een uitwijkmanoeuvre bij een noodstop, rijden door en weer uit de berm, rijden in het donker en bij bijzondere weersomstandigheden (indien mogelijk) etc.

De opleiding gaat dus verder dan uitsluitend voldoen aan de eisen die gesteld zijn door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) voor het behalen van het rijbewijs.

Deze werkwijze/motivatie is mede ontstaan vanuit ervaring met Verhoogde Rijvaardigheid op de motorfiets, waarbij het ging om het op veilige, maar sportieve en prettige wijze gebruik maken van de mogelijkheden van de motorfiets/ het motorrijden. Deze ervaring wordt dus ook gebruikt bij het lesgeven in de auto.

Automaatlessen

RoAD biedt naast de reguliere autorijlessen met koppelen en zelf schakelen ook rijlessen met automaat aan. Hierbij wordt er gelest in een Volvo s80.

Instructeurs

Instructeur / eigenaar

Paul Rookhuijzen

Instructeur

Peter v. Steen

Instructeur

Roos Dijkman

De procedure

Er wordt uitsluitend maatwerk geleverd, geen les is hetzelfde. Het gaat niet alleen om opleiden voor het rijbewijs maar om op te leiden tot een veilige, sociale en vlotte bestuurder in het verkeer. Daarom wordt er bij voorkeur ook in het donker gelest. Wordt er een noodstop geoefend, een uitwijkoefening en een bermvlucht gedaan.

De rijopleiding wordt doorspekt met praktijkgerichte situaties, die de rijprocedure zoals het CBR die voorschrijft overstijgt.

Het examen

Het examen wordt in overleg gepland op het moment dat de instructeur van mening is dat slagen niet afhankelijk is van geluk(tijdstip, plaats of examinator).

Eventueel zal worden geadviseerd een tussentijdse toets(TTT) af te laten nemen voordat het examen wordt gepland. Een TTT is een proefexamen, waarbij ervaring wordt opgedaan over hoe een examen zal verlopen, vrijstelling van bijzondere verichtingen vindt meestal plaats tijdens deze toets.

Voertuigen

Handmatig

Renault Clio

Automaat

Volvo S80

Tarieven

20
lessen
IN DIT PAKKET
€ 35.83 per les bij 50 minuten
Wij lessen 60 minuten
€ 43,- per les
Inclusief examen t.w.v. € 225,-
€ 1085,-
30
lessen
IN DIT PAKKET
€ 35 per les bij 50 minuten
Wij lessen 60 minuten
€ 42,- per les
Inclusief examen t.w.v. € 225,-
€ 1.485,-
40
lessen
IN DIT PAKKET
€ 34.17 per les bij 50 minuten
Wij lessen 60 minuten!
€ 41,- per les
Inclusief examen t.w.v. € 225,-
€ 1.865,-
Spoedopleiding 10 dagen
IN DIT PAKKET
€ 37.50 per les bij 50 minuten
Wij lessen 60 minuten
€ 45,- per les
Inclusief examen t.w.v. € 225,-
€ 2.025,-

Losse lessen(op maat)

€ 45,- per uur

Duolessen

€ 32,- p.p. per uur

Praktijkexamen

€ 225,-

TussenTijdse Toets

€ 179,-

Indien pakketlessen niet toereikend zijn, vervolglessen voor zelfde pakkettarief.

De gezondheidsverklaring van het CBR is € 37,80

Dient zelf te worden aangevraagd bij het cbr

Na de proefles wordt het lespakket bepaald.

Schrijf je in voor een gratis proefles

Uw gegevens


Informatie m.b.t. aanmelding

Met verzending van dit formulier levert u informatie aan, waarna met u contact word opgenomen voor een reservering. Pas dan is uw reservering definitief.

email phone whatsapp