De autorijlessen bij RoAD

Er wordt gelest in de nieuwe Renault Clio, de comfortabele uitvoering met een zuinige, ecologische dieselmotor. Voor deze auto is gekozen omdat hij mooi, sportief is om te zien, fijn rijdt, schakelt en stuurt en……zowel kleinere als lange mensen (tot 205cm geen enkel probleem!!!) er goed in zitten en de auto kunnen bedienen en goed overzicht hebben. Uiteraard is de auto voorzien van een goede klimaatcontrole, prima stoelen en alle inmiddels normaal geachte veiligheidsvoorzieningen: hij heeft de meeste sterren in zijn klasse volgens de NCAP-normering!

 

De motorrijlessen bij RoAD

Motorrijden is onze grote hobby en passie. Zet ons op een motorfiets en je ziet de hele dag een glimlach op ons gezicht…! Zet ons op een motorfiets op een berg of aan de voet ervan en de glimlach is nog groter! Wij rijden op een Honda pan European en op een BMW GS1200. Gelest wordt er op een Yamaha YBR125(A1-rijbewijs) en een Suzuki gladius 650A(A2 + A rijbewijs).

Paul Rookhuijzen

Eigenaar/Autoles/Motorles/Aanhangerles/theorieles en diverse trainingen

Ik ben Paul Rookhuijzen, eigenaar en instructeur A en B van de verkeersschool RoAD te Oudkarspel. Ik ben de verkeersschool gestart omdat ik mijn ervaring als bestuurder van zowel de auto als de motor graag wil delen met leerlingen. Hierin kan ik alles kwijt, mijn ervaring bij de politie, mijn ervaring als maatschappelijk werker en als manager bij een groot bedrijf.
Mijn doelstelling is om een veilige, sociale bestuurder af te leveren.
Ik doorspek de rijlessen met veel praktijkervaring, dus doe meer dan alleen opleiden voor het rijbewijs.
Bovendien moet elke les een feestje zijn. Leerlingen moeten weer zin hebben in elke volgende les.

Willem Pruim

Autoles

Mijn naam is Willem Pruim, Instructeur categorie B, met als specialisme faalangst, en sinds kort werkzaam bij verkeersschool Road.
Daarvoor heb ik vele jaren gereden voor een bekende rijschool uit Heerhugowaard.

Als instructeur bij verkeersschool Road is het eigenlijk iedere dag feest.
Ik zie mijn leerlingen, jong en wat ouder, meestal beginnen met knikkende knieën.
sturen , remmen, koppelen en schakelen, je moet er eerst wel even aan wenen.
Maar met geduld en duidelijke uitleg kom je steeds een stapje verder, rijles in stappen noemen we dat. Mooi is, als de nieuwe
chauffeur, uit zichzelf het rijden met een auto gaat beleven, het nut inziet van verder weg kijken en op tijd gaat inspelen op de situaties.
Ik zie ze iedere week weer groeien, en dat geeft voldoening hoor.
Ook is voor mij de persoon achter de leerling belangrijk. zit ie lekker in z’n vel, des te beter de prestaties. Tot slot doen mij de leuke en
gemeende verhalen via m.n. Facebook mij hartstikke goed want daar doe ik het uiteindelijk voor; een tevreden leerling met uiteindelijk
een rijbewijs…

Peter van Steen

Autoles

Ik ben Peter van Steen en als rij instructeur B sinds 2013 werkzaam bij verkeersschool RoAD. Aanvankelijk ben ik werkzaam geweest als muziek,- gitaardocent en psychiatrisch verpleegkundige. De eerste 7 jaar ben ik rij-instructeur geweest bij een grote verkeersschool en heb ik veel ervaring op gedaan als rij instructeur stage begeleider instructeursopleiding, taxi opleiding, medische rijtests en faalangstbegeleiding. Door de uitgebreide mogelijkheden en hoge kwaliteit van verkeersschool RoAD ik kan ik met mijn ervaring hier uitstekend uit de voeten (en in de auto). De sociaal, -pedagogische aspecten nemen bij RoAD een belangrijke plaats in en dat is in het rij onderwijs zeker niet vanzelfsprekend.

Roos Dijkman

Autoles

Ik ben Roos Dijkman en ben door mijn man in het vak van rij-instructeur gerold. Ik geef alweer 13 jaar autorijles in mijn eigen bedrijf, waarvan het laatste jaar ook bij  Verkeersschool RoAD. Ik les óók voor deze verkeersschool omdat de manier waarop zij lesgeven mij erg aanspreekt: gemoedelijk, eerlijk, transparant, erg servicegericht. De slogan die wordt gevoerd “leidt op tot meer dan het rijbewijs alleen’ spreekt mij zeker aan. Voorop staat dat de leerling zich lekker op zijn gemak voelt. Je leert makkelijker als je iets ook leuk vindt! Daarbij krijg je, door mijn jarenlange ervaring, genoeg verkeersinzichtelijke tips.Ik geef les in mijn eigen witte Clio, dus als die voor je deur staat mag je met mij op stap!

email phone whatsapp