Verkeersschool RoAD/RoAD motor-en brommeropleidingen timmeren al weer 5 jaar aan de weg! En hoe! Van een eenmanszaak inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 5 instructeurs in een aparte locatie, ingang aan de Voorburggracht tegenover de Nijverheidsstraat (Dorpstraat 741A). 4 lesauto’s en de nodige lesmotoren en –brommers staan ter beschikking voor de lessen, alsmede de lesauto en aanhanger voor het aanhangerrijbewijs. Ook is inmiddels gestart met maandelijkse theoriecursussen, die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvinden op de rijschoollocatie.

Om dit te vieren is er een open dag georganiseerd op zaterdag 31 maart 2018. U bent van harte welkom om nader kennis te maken, om even te kijken of welke andere reden dan ook. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd. Axels bike shop uit Heerhugowaard is ook aanwezig met fraaie motorfietsen, kleding, helmen etc. Ook zal er een motorrijsimulator aanwezig zijn, waarop u kunt ervaren hoe fijn motorrijden is.

Als vanouds lessen wij 7 dagen per week, door de week van 9-21u, weekeinden tot 17u.

Wij onderscheiden ons door met name de volgende kwaliteiten: 7 dagen per week lessen, 1 vaste instructeur met 1 vervanger, allemaal dezelfde lesauto’s (Renault Clio), veel rijden, ook buiten de regio, flexibel met betrekking tot halen en brengen, meer leren dan alleen wat het CBR verlangt. Ook verzorgen wij vaardigheidstrainingen in binnen- en buitenland voor de motorrijders, caravantrainingen en adviseren wij bedrijven op gebied van veilig en duurzaam rijden.

Kortom, een feestje waard!

Wij zien u graag de 31e maart.

Indien u zich deze dag aanmeldt voor één van de activiteiten krijgt u een leuke verrassing……

Het team van VerkeersschoolRoAD/RoAD motor-en brommeropleidingen:

Paul Rookhuijzen, Peter van Steen, John Stammers, Tim Groen en Roos Dijkman.

email phone whatsapp