Opstart motor-en brommerlessen, andere lessen (auto en aanhanger) helaas nog steeds niet mogelijk.

Wel een fijn bericht gisteren toen bekend gemaakt werd dat in ieder geval de motor-en brommerlessen weer opgestart mogen worden! Weliswaar onder voorwaarden, maar toch….Voorwaarden zijn de inmiddels bekende hygiënemaatregelen en 1,5m afstand houden. Daarnaast mag er geen gebruik worden gemaakt worden van de motorkleding, helm en handschoenen van de rijschool. Dat betekent dat lessen uitsluitend gevolgd kunnen worden als de leerling zelf heeft gezorgd voor eigen spullen…Motorfiets wordt na elke les door de instructeur ontsmet, evenals het oortje voor de communicatie. Er wordt uitsluitend 1-op-1 gelest en er is voldoende tijd tussen de lessen waardoor contact met anderen zoveel mogelijk wordt vermeden.

LET OP:
Exclusief voor leerlingen van Verkeersschool RoAD:
Omdat niet iedereen al beschikt over motorkleding e.d. hebben wij in samenwerking met Axel’s Bikeshop in Heerhugowaard een prachtige aanbieding in nieuwe motorkleding in alle maten en prima helmen en handschoenen voor zeer gereduceerde prijzen💰. Een flink aantal van deze benodigdheden zijn in de rijschool aanwezig, mocht daar toch niets tussen zitten, is er onder dezelfde voorwaarden nog veel meer te verkrijgen in de winkel van Frank en Wilma van Axel’s Bikeshop.

Helaas zijn er nog geen examens te plannen, CBR komt volgende week met gedetailleerde informatie hierover en dan kunnen we ook weer gericht naar het examen toewerken.

Wij gaan één dezer dagen met onze leerlingen en aanstaande leerlingen contact opnemen om lessen te gaan inplannen.

Fijn om weer lekker van start te kunnen, toe te werken naar positieve uitdagingen!

Pas nog steeds goed op jullie zelf en anderen! Tot snel

email phone whatsapp