Even een berichtje van de verkeersschool….iedereen zal begrijpen dat wij als Verkeersschool RoAD door het Coronavirus hebben besloten conform het advies van het RIVM en de regering vanaf 16 maart tot en met in ieder geval 28 april geheel te stoppen met het geven van autorijlessen (auto en auto+aanhanger). Het CBR heeft ook ingaande die datum en voorlopig tot en met 28 april alle examens, toetsen e.d. geannuleerd.
Duidelijk is dat er in de auto geen minimale afstand van 1,5m tussen instructeur en leerling kan worden gerealiseerd. Wij hebben onze eigen verantwoordelijkheid derhalve direct genomen uit respect voor de artsen, verpleegkundigen en anderen die zich bovenmatig inspannen om het virus zo weinig mogelijk kans te geven, maar ook om het virus niet via onszelf of onze leerlingen verder te verspreiden! Om diezelfde reden is ook besloten geen motorrijles of brommerlessen meer te geven. Wij willen zoveel mogelijk risico op besmetting zien te voorkomen.

Wij zijn natuurlijk wel gewoon bereikbaar via de website of telefoon voor aanmeldingen, echter proeflessen worden weer opgestart zodra dat Coronaveilig kan gebeuren. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van ontwikkelingen!

Wij bedanken alle leerlingen van de verkeersschool voor hun begrip en medewerking. Wees voorzichtig voor jezelf en anderen, volg de adviezen zoals die worden gegeven door RIVM.

email phone whatsapp